Rychlá a bezpečná půjčka na cokoliv!

Chci si půjčit

„Půjčka Presto credit mi pomohla rozjet podnikání.“

„Chci cestovat a finance od Presto credit mi to umožnily.“

„Jsem snílek a rád si plním své sny.“

„Konečně pojedeme s manželem na pěknou dovolenou.“

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správce: DSCredit s.r.o., IČ: 05838223, se sídlem Čéčova 636/54, České Budějovice 370 04 (dále jen „DSCredit s.r.o.“)

Ochranu soukromí a osobních údajů považujeme za svoji prvořadou povinnost. V tomto dokumentu naleznete informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, pokud vyplníte naši on-line žádost o spotřebitelský úvěr.

Proč a na jakém základě osobní údaje zpracováváme

Při poskytování našich služeb zpracováváme osobní údaje pro různé účely, přičemž k tomuto zpracování může v některých případech docházet i bez vašeho souhlasu. Zpracování prováděné bez vašeho souhlasu musí být vždy založeno na jiném právním základě: uzavírání nebo plnění smlouvy, plnění právní povinnosti, náš oprávněný zájem.

Pokud navštívíte náš web a vyplníte on-line žádost o spotřebitelský úvěr

Za účelem vyhodnocení možností a podmínek poskytnutí spotřebitelského úvěru potřebujeme mít k dispozici určité základní informace týkající se Vaší osoby a Vaší finanční situace. Tyto osobní údaje získáváme přímo od Vás prostřednictvím formuláře na našich webových stránkách, případně na základě další vzájemné komunikace.

V této souvislosti zpracováváme následující kategorie osobních údajů:

  • identifikační údaje: zejména jméno, příjmení, adresa bydliště, datum narození, číslo OP, datum platnosti OP, státní občanství;
  • kontaktní údaje: zejména telefonní číslo, e-mailová adresa, kontaktní adresa;
  • informace týkající se Vašich požadavků: požadovaná výše úvěru, apod.
  • údaje o Vaší finanční situaci (tj. schopnosti splácet): zejména výše celkového měsíčního příjmu, informace o Vašich závazcích, počtu vyživovaných osob, apod.;
  • údaje nezbytné pro poskytnutí spotřebitelského úvěru: zejména číslo bankovního účtu.

Všechny tyto údaje použijeme za účelem výkonu činností souvisejících se zprostředkováním spotřebitelského úvěru. Bez uvedení těchto údajů bychom nemohli zpracovat Vaši žádost o poskytnutí spotřebitelského úvěru. Tyto osobní údaje tedy zpracováváme bez Vašeho souhlasu na základě plnění smlouvy nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na Vaši žádost a dále z důvodu plnění našich právních povinností. Za tímto účelem Vaše osobní údaje uchováváme po dobu nezbytně nutnou. V případě zahájení soudního, správního nebo jiného řízení zpracováváme Vaše osobní údaje v nezbytném rozsahu po celou dobu trvání takových řízení.

Vezměte prosím na vědomí, že Vaše osobní údaje můžeme předat poskytovatelům spotřebitelských úvěrů, a za určitých okolností o dalším samostatným zprostředkovatelům spotřebitelských úvěrů za účelem posouzení Vaší žádosti. Jejich výčet najdete v části Kdo Vaše osobní údaje zpracovává a komu je předáváme?

Podrobnější informace o rozsahu a způsobu zpracování osobních údajů ze strany těchto správců najdete zejména na jejich webových stránkách.

Vaše jméno, příjmení a kontaktní údaje může DSCredit s.r.o. dále využít pro své marketingové účely, a to na základě Vámi poskytnutého souhlasu (tento souhlas poskytujete zaškrtnutím příslušného pole na našich webových stránkách). Poskytnutí souhlasu je dobrovolné a tento souhlas můžete kdykoliv odvolat.

Naše webové stránky používají cookies. Více o cookies viz samostatný dokument Prohlášení o cookies. Naše webové stránky využívají mimo jiné i technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s. Obdobně tak můžeme činit i prostřednictvím Facebooku a Google.

Plnění našich právních povinností

Za účelem splnění povinností uložených nám ZoSÚ jsme povinni uchovávat dokumenty a záznamy týkající se Vaší osoby po zákonem stanovenou dobu. Právním základem pro toto zpracování je plnění našich právních povinností.

Kdo Vaše osobní údaje zpracovává a komu je předáváme?

Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce (zejména jde-li o plnění našich právních povinností), případně jako zpracovatel (zejména z pověření poskytovatelů spotřebitelských úvěrů).

Vaše osobní údaje můžeme předat poskytovatelům spotřebitelských úvěrů, a za určitých okolností i dalším samostatným zprostředkovatelům spotřebitelských úvěrů. Jedná se o tyto subjekty:

VOLSOR, s.r.o., IČ: 01385011, se sídlem Na Příkopě 392/9, Praha 110 00, Leadsor Czech Republic s.r.o., IČ: 05543533, se sídlem Husitská 107/3, Praha 130 00, Fair Credit Czech s.r.o., IČ: 04455835, se sídlem Kubánské náměstí 1391/11, Praha 100 00, EC Financial Services, a.s., IČ: 24243744 se sídlem Pražská 636, Dolní Břežany 252 41, PROFI CREDIT Czech, a.s., IČ: 61860069 se sídlem Klimentská 1216/46, Praha 110 00, Elephant Orchestra, s.r.o., IČ: 03272974 se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Praha 186 00, CFIG SE, IČ: 29138680 se sídlem Sladkovského 767, Zelené Předměstí, Pardubice 530 02, COOL CREDIT, s.r.o., IČ: 02112621, se sídlem Václavské náměstí 841/3, Praha 110 00, Finvinci Volsor Brokers a.s., IČ: 06530028, se sídlem Krakovská 1391/5, Praha 110 00, Simfina a.s., IČ: 24823546, se sídlem Počernická 509/85, Praha 108 00, Bezvafinance s.r.o., IČ: 24186104, se sídlem Revoluční 724/7, Praha 110 00, Home Credit a.s., IČ: 26978636, se sídlem Nové sady 996/25, Brno 602 00,

Podrobnější informace o rozsahu a způsobu zpracování osobních údajů ze strany těchto správců najdete zejména na jejich webových stránkách. Vaše osobní údaje předáváme výlučně subjektům se sídlem v České republice.

V nezbytném rozsahu můžeme Vaše osobní údaje předat společnostem poskytujícím nám služby v oblasti marketingu (externí reklamní systémy) a společnostem provádějícím audit naší činnosti. Dále jsme za zákonem stanových podmínek povinni zpracovávané údaje předávat orgánům státní správy (soudům, orgánům činným v trestním řízení, orgánům dohledu) v případě, že nás o to požádají, nebo pokud nám to ukládá zákon.

Co děláme pro bezpečnost Vašich osobních údajů?

Učinili jsme veškerá technická a organizační opatření nezbytná k tomu, abychom zajistili dostatečnou ochranu zpracovávaných osobních údajů.

Veškeré osoby, které s osobními údaji zákazníků nebo potenciálních zákazníků přicházejí do styku v rámci plnění svých pracovních či smluvně převzatých povinností, jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti.

Jaká máte v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů práva?

V souvislosti se zpracováním osobních údajů Vám náleží veškerá práva dle platných právních předpisů (od 25. května 2018 se jedná zejména o obecné nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679, tedy tzv. GDPR). Dle tohoto nařízení máte následující práva:

 

  • právo na opravu a doplnění;
  • právo na výmaz;
  • právo na přístup k osobním údajům;
  • právo na omezení zpracování;
  • právo vznést námitku;
  • právo nám poskytnutý souhlas se zpracováním kdykoliv odvolat;
  • právo na přenositelnost;
  • právo podat stížnost.

 

  • Právo na opravu a doplnění

Můžete nás požádat o opravu nepřesných údajů, které se týkají Vaší osoby. Dále máte právo předat nám doplňující osobní údaje, pokud jsou potřebné.

 

  • Právo na výmaz

Naše systémy jsou nastaveny tak, aby zajišťovaly automatický výmaz nebo anonymizaci osobních údajů, které již nepotřebujeme k účelu, pro nějž byly zpracovávány.

Pokud byste však měli za to, že k výmazu přesto nedošlo, nebo že nějaké Vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně, můžete se na nás obrátit s požadavkem na vymazání osobních údajů. Vaše osobní údaje nemusíme vymazat např. tehdy, pokud bychom je potřebovali pro určení, výkon nebo obhajobu našich právních nároků, nebo pokud by nám zpracování takového údaje ukládaly právní předpisy.

 

  • Právo na přístup

Na dotaz Vám sdělíme, zda zpracováváme nějaké osobní údaje týkající se Vaší osoby. A pokud ano, pak Vám sdělíme zejména účel takového zpracování, kategorie dotčených osobních údajů, kategorie příjemců, či plánovanou dobu uložení. Za předpokladu, že nebudou dotčena práva a svobody jiných osob, Vám bezplatně poskytneme kopii zpracovávaných osobních údajů, které se Vás týkají. Za další kopie však již můžeme účtovat přiměřený poplatek odpovídající našim administrativním nákladům.

Dovolujeme si Vás upozornit, že v případě uplatnění práva na přístup k osobním údajům můžeme požadovat, abyste nám vhodným způsobem prokázali Vaši totožnost za účelem ověření Vaší identity. Jde o preventivní bezpečnostní opatření, abychom zamezili přístupu neoprávněných osob k Vašim osobním údajům.

 

  • Právo na omezení zpracování

Na Vaši žádost omezíme zpracování osobních údajů, pokud:

 

  • máte za to, že námi zpracovávané údaje týkající se Vaší osoby jsou nepřesné. Takové zpracování pak omezíme do doby, než ověříme přesnost těchto osobních údajů;
  • zpracování je protiprávní, ale vy odmítnete výmaz osobních údajů a místo toho požádáte o omezení jejich použití;
  • my již nebudeme osobní údaj potřebovat pro naše účely, ale Vy je budete požadovat pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků;
  • jste z osobních důvodů (tj. z důvodů vyplývajících z Vaší konkrétní situace) vznesli námitku proti zpracování, které bychom opírali o náš oprávněný zájem. Takové zpracování osobních údajů jsme pak povinni omezit do doby, než bude ověřeno, zda náš oprávněný zájem převažuje nad Vašimi osobními důvody (tj. důvody vyplývajícími z Vaší konkrétní situace).

 

  • Co to znamená, že mám právo vznést námitku?

Pokud by se v konkrétním případě jednalo o zpracování osobních údajů, které by bylo nezbytné pro účely našeho oprávněného zájmu (tedy nikoliv o zpracování nezbytné pro uzavření či plnění smlouvy, plnění právních povinností, apod.) můžete z důvodů týkajících se Vaší konkrétní situace vznést proti takovému zpracování námitku. Pokud neprokážeme, že náš oprávněný zájem na konkrétním zpracování převažuje nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami, takové zpracování ukončíme.

Můžete vznést námitku i proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu. V takovém případě už nebudeme dál Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávat.

 

  • Právo odvolat poskytnutý souhlas

Pokud Vaše osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, máte právo nám poskytnutý souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat. Odvolání souhlasu je bezplatné.

Odvoláním souhlasu se nic nemění na tom, že až do odvolání souhlasu byly poskytnuté osobní údaje zpracovávány oprávněně a v souladu s právními předpisy. Odvolání souhlasu nemá vliv na zpracování osobních údajů, které zpracováváme na základě jiného právního základu, než je souhlas (tzn., je-li zpracování nezbytné např. pro splnění smlouvy, nebo plnění právní povinnosti, budeme Vaše osobní údaje zpracovávat dál).

 

  • Právo na přenositelnost

Máte právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud je zpracování založeno na Vašem souhlasu nebo je nezbytné pro plnění uzavřené smlouvy a provádí se automatizovaně, máte podle článku 20 GDPR právo od nás získat osobní údaje, které se Vás týkají, a které jste nám poskytli, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Žádosti však nelze vyhovět, pokud by výkonem tohoto práva mohlo dojít k nepříznivému dotčení práv a svobod třetích osob.

  • Právo podat stížnost

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

 

Kontakty

Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo pokud chcete uplatnit svá práva v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit písemně na adrese DSCredit s.r.o., Čéčova 636/54, 37004. Dovolujeme si Vás upozornit, že v případě uplatnění práva na přístup k osobním údajům, či jiných práv můžeme požadovat, abyste nám vhodným způsobem prokázali Vaši totožnost za účelem ověření Vaší identity. Jde o preventivní bezpečnostní opatření, abychom zamezili přístupu neoprávněných osob k Vašim osobním údajům.

Za účelem uchovávání záznamů o plnění našich povinností vyplývajících z právních předpisů je veškerá komunikace s Vámi monitorována a archivována.

U nás jen výhodně

Získejte půjčku za několik minut!

Stačí odeslat žádost o půjčku přes náš online formulář a vaší půjčkou se začneme ihned zabývat. Půjčky jsou schváleny do několika minut. Peníze se po schválení půjčky bez odkladu vyplácejí na účet nebo v hotovosti.

Mám zájem o půjčku

Bezúčelová půjčka se splatností minimálně 12 měsíců, maximálně 84 měsíců s výběrem částek od 10.000 Kč do 100.000 Kč se splátkami od 198 Kč měsíčně. Kdykoli v průběhu splácení můžete půjčku doplatit celou a to bez jakýchkoli sankcí. Zaplatíte úroky jen za dobu, kdy jste půjčku čerpali. Můžete si odložit splátky až na 4 měsíce v případě pracovní neschopnosti, nebo finanční tísně. Od půjčky můžete odstoupit do 14 dnů bez udání důvodu.

Reprezentativní příklad: Půjčka ve výši 20 000 Kč se splatností 60 měsíců: RPSN 13% ( RPSN = roční procentní sazba nákladů - procetuální údaj, který v sobě zahrnuje naprosto veškeré možné poplatky. Více info např. zde ) úroková sazba 12,26% p.a ( p.a. = Per annum - znamená "za rok" ), měsíční splátka 479 Kč, celkem zaplatíte 28 740 Kč. Maximální RPSN 13,85%. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy.

V případě, že se ocitnete v prodlení se splácením jakékoliv Splátky nebo její části, je možné oprávnění Vám účtovat smluvní pokutu ve výši 0,1 % z aktuální výše dlužné Splátky za každý den, který následuje po dni, kdy se Zákazník ocitl v prodlení se splacením Splátky nebo její části, a to až do 30. dne trvajícího prodlení. Přesahuje-li doba Vašeho prodlení s úhradou Splátky nebo její části 30 dnů, ne však více než 60 dnů, je možné oprávnění Vám účtovat smluvní pokutu ve výši 0,1 % z aktuální výše dlužné Splátky za každý den následující po 30. dni do 60. dne trvajícího prodlení. Tyto informace mají pouze informativní charakter, výsledná skutečnost se řídí ustanovením § 122 odst. 2 věty první zákona o spotřebitelském úvěru.

Reference

Vše v pořádku

Karel - Praha, 35 let
Chci si také půjčit